Autor: Kaubandus.ee • 13. oktoober 2022

Kantar Emor: tallinlane eelistab riideid ja jalatseid osta Ülemiste keskusest

Kantar Emori värskest Tallinna kaubanduskeskuste trendiuuringust selgub, et Ülemiste keskus püsib kaubanduskeskuste seas jätkuvalt esikohal, olles selgi aastal liider nii tuntuse, ostjaskonna kui ka kuvandi osas.
2022. aasta sügisel on Tallinna ja Harjumaa elanike seas populaarseim ostukoht jätkuvalt Ülemiste keskus, mida peab parimaks tööstuskaupade ostukohaks 34 protsenti elanikest.
Foto: Andras Kralla

„Ülemiste keskus on Kantar Emori uuringu kohaselt jätkuvalt kõige tuntum ja laiema ostjaskonnaga Tallinna kaubanduskeskus ning eristub konkurentidest kõige laiema valiku poolest, olles kogu perele sobivaks ostukohaks. Oleme selle positsiooni saavutatud sihikindla ning teadliku arendus- ja turundustööga, alati arvestades rentnike ja klientide huvidega ka kaupmeeste jaoks keerulisemaks kujunenud aegadel,“ lausus Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700