Autorid: Hando Sinisalu, Merilin Merila • 19. oktoober 2022

Rahva Raamatu ostnud BaltCap: meie näeme raamatuäris innovatsiooni

BaltCapi partner Oliver Kullman rääkis, et nemad ei näe seda, et raamatuäri oleks kuidagi väljasuremisohus. Vastupidi, nemad näevad selles äris hoopis innovatsiooni.
Esiplaanil on Viljar Ots Rahva Raamat tegevjuht.
Foto: Raul Mee

Ots sõnas, et iga laienemine tahab kõvasti finantsi saada. "Mõtlesime korra ka raha laenamise peale, kuid see mõte, millega BaltCap meie juurde tuli, tundus palju mõistlikum," ütles ta, lisades, et BaltCap leidis tee nendeni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700