Autor: Merilin Merila • 20. oktoober 2022

Ehitusmaterjalide müüjad: eelmisele aastale omast hurraad enam pole

Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõivu sõnul on ehitusmaterjalide müügis jahenemine juba tuntav ning juhid on muutunud ettevaatlikuks.
DEPO pood.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva Infopanga koostatud ehitusmaterjalide müüjate konkurentsiraportist selgus, et üle-eelmise aasta lõpus Eestis esimese kaupluse avanud Leedu ehituspood Depo jõudis möödunud aastal müügituluga juba peaaegu Bauhausile järele

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700