Autor: Peeter Vahar • 8. november 2022

Jõulupalavik logistikas annab endast juba varakult märku

Aasta viimased kuud on logistikasektoris vaieldamatult kõige kiiremad ja väljakutseterohkemad, kuna juba oktoobrist alates valmistuvad ettevõtted aktiivselt jõuludeks ning kaupade ja saadetiste mahud sel ajal tavaliselt suurenevad.
MyDello kliendikogemuse juht Peeter Vahar
Foto: KERTIN VASSER

Tänavu on jõulueelne aeg mitmete asjaolude kokkulangemisel eriti pingeline ja õhus on riske, mis mõjutavad saadetiste õigeaegset päralejõudmist. Mis muudab olukorra rahvusvahelises kaubanduses ja logistikas keeruliseks? Mida teha, et jõuluettevalmistused kulgeksid ettevõtte jaoks lihtsamalt?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700