Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2022

Oktoobris püsisid uute sõiduautode müüginumbrid eelmiste kuude tasemel

Oktoobris jätkus Eesti uute sõiduautode turul läbi kogu aasta kestnud stabiilsus ja müük püsis eelmiste kuude tasemel.
Foto: Andres Haabu

Eestis müüdi oktoobris 1672 uut sõiduautot, millega ületati möödunud aasta oktoobri müüginumbrid 24,9%. Kümne kuu kokkuvõttes on tänavu antud klientidele üle kokku 17 853 uut sõiduautot ehk 10,2% vähem eelmise aasta sama perioodiga võrreldes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070