Autorid: Hando Sinisalu, Merilin Merila • 14. november 2022

Euronicsi ärikliendijuht: kliendid tunnevad ootusärevust, suured projektid pannakse pausile

Kuigi aasta alguses alanud sõda ja keeruline majanduslik olukord suunasid ärikliente projekte pausile panema, siis kolmandas kvartalis on vastu võetud otsuseid nendega jätkata, rääkis Euronicsi ärikliendijuht Taavi Rehepapp.
Euronicsi ärikliendijuht Taavi Rehepapp

Turvatunne on mõneti tema sõnul taastunud ning kolmas kvartal on paremini möödunud kui aasta esimene pool.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700