Autor: Merilin Merila • 22. november 2022

Helen Metsvaht: outlettide ja taaskasutuspoodide keskustesse tulek on uus normaalsus

Cityconi kommertsdirektor Helen Metsvaht sõnas, et outlettide ja taaskasutuspoodide kaubanduskeskustesse tulekus pole midagi imelikku, kuna tarbijatrend liigub selgelt selles suunas.
Cityconi kommertsdirektor Helen Metsvaht

Metsvahi sõnul on kriis väikest mõju juba kaubandusele avaldanud. “Kui vaadata ajas tagasi, siis 2020. aasta oli väga keeruline, kuid siis toimus käivete kiire taastumine. 2021. aastal tegid keskused käivetes suure hüppe, millele avaldas suurt mõju ka pensionireform,” ütles ta, lisades, et nüüd on kasvu puhul pigem näha sellist stabiilsust. “Kasvu väga juurde ei tule, aga samas pole ka langust veel olnud. Kõik kaupmehed on ootaval seisukohal,” rääkis Metsvaht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700