Autor: AccountStudio • 23. november 2022

Account Studio tagab terviklahenduse! E-pood ja äritarkvara ühest kohast

E-kaubanduse kasv on viimastel aastatel hüppeliselt kasvanud ja toonud endaga kaasa uusi e-poodide tulijad kui ka neid kelle jaoks on veebipoodide loomine oma senise äri täiendav suund ja täna kindel investeering. Mõlemal juhul on kaupmehel oluline otsustamise koht – millist platvormi ja äritarkvara kasutada?

Üks olulisemaid aspekte valikul on ka lahenduse multifunktsionaalsuse kõrval kindlasti tarkvara kliendibaasi kogemused.

Selleks, et ettevõtja elu oleks võimalikult lihtne, tema äriprotsessid automatiseeritud ja jääks aega sisulisele tegevusele oma põhivaldkonnas tegutsemiseks, tuleb suunata pilk tulevikku ning mõelda, millised on ootused korralikule äritarkvarale ja e-poele. E-poe tegemine on ettevõtte jaoks oluline investeering ja kergekäeliselt tehes võivad vead hiljem valusalt kätte maksta. Account Studio e-poe ja tellimuskeskuse terviklahendus on ehitatud vastama teie ettevõtte vajadustele. Meie tehtud e-poe ja äritarkvara terviklahendused on paindlikud, läbimõeldud ning praktilised. Hindame kvaliteeti, kasutajasõbralikku ülesehitust ning vastavust tänapäevastele standarditele.

Edu võti! Ühe tugeva ja tulemusliku e-poe tegemisel peab lisaks kaunile visuaalile ja kasutajamugavusele lähtuma nendest kolmest põhitõest:

1. E-pood ja äritarkvara peavad omavahel koostööd tegema.

2. Kõik e-poes tehtud müügitehingud peavad kajastuma koheselt või kauplemispäeva lõpus nii laos kui ka raamatupidamises.

3. Edukas e-pood vajab õiget juhtimist ja õigel ajal õigete otsuste tegemist – kogu vajalik info peab olema õigeaegselt kättesaadav.

AccountStudio äritarkvara võimaldab pidevalt jälgida kõikidest kanalitest tehtud tehinguid (oste, müüke) ning kogu info on koheselt aruandluseks kõlblik - raamatupidajale maksuameti jaoks ja müügi- ja turundusjuhile otsustamiseks. Meie tarkvaras on kassa POS täielikult integreeritud pearaamatu ja laomooduliga ning sisaldab endas kogu vajalikku jaemüügi funktsionaalsust, edastades automaatselt informatsiooni laoarvestusse ja raamatupidamisse. Meie laotarkvara ei ole pelgalt ladu vaid paindlik ostu, müüki, ladu ja tootmist siduv lahendus, mis võimaldab terviklikku kauba või materjalivoo haldust sisseostust kuni kauba või valmistoote müügini. Raamatupidamisprogrammis on Teil vajalik info paari klikiga kättesaadav ning otsuste tegemine eduka e-poe juhtimiseks olemas. Võttes e-poe ja äritarkvara kohe ühest kohast, välistate juba eos ohu, et e-poes ja raamatupidamisprogrammis hinnad või laoseisud ei ühti. Ka tellimiskeskuse andmed on alati sünkroonis AccountStudio laohalduse keskkonnaga. Nii on alati tagatud õige ja ajakohane info.

Omale õige ja parima veebipoe platvormi valimine ei ole lihtne. E-poe platvormi valides tuleb teha hulga tehnilist eeltööd aga see tasub ennast igal juhul ära. Oleme teile abiks juba alguses, aitame teha teie tegevusest lähtuvalt õige valiku ja parima liidestuse. AccountStudio liidestub WooCommerce, Shopify, OpenCart ja PrestaShopiga aga need ei ole ainsad lahendused. Pöördu julgelt oma soovide ja nägemustega meie poole. Hoiame ennast uute trendidega kursis ja uueneme pidevalt. Meie liidestused on ikka selleks, et pakkuda mugavat lahendust nii e-poe kaupmehele kui e-poe klientidele.

AccountStudioga oled oma võimaluste juht! Sinu ettevõtte kliendi rahulolu ja mugavus on ka meile oluline. AccountStudio koosneb erinevatest moodulitest ja on üles ehitatud nii, et kõik detailid sobituvad omavahel perfektselt ja saame teile pakkuda parimat terviklahendust. Tänu sellele on AccountStudio äritarkvara kohandatav erineva suuruse ja vajadustega klientidele. Meie klientide hulgas on palju erineva tegevusvaldkonnaga ettevõtteid.

Tutvu lähemalt mõningate hiljuti tehtud erinevate funktsionaalsete veebilahenduste, e-poodide ja AccountStudio äritarkvara võimalustega!

Oled veebipoodide arendaja? Võta meiega ühendust, saame kokku ja räägime, kuidas Sa saad meie abil oma klientidele pakkuda kiirelt ja professionaalselt head e-poe lahendust!

Kõik ühes! Raamatupidamine + ÄRI

www.accountstudio.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757