Autor: Kaubandus.ee • 25. november 2022

Expert avab täna Järve Keskuses oma suurima elektroonikapoe

Järve Keskuses on nüüd maailma suurima koduelektroonika kaupluseketi Expert uue kontseptsiooniga esinduspood, mis laiub koguni 1200 ruutmeetril.
Experti esinduskauplusest Järve Keskuses
Foto: Andres Raudjalg

„Tegemist on meie kõige mastaapsema esinduskauplusega, kus on seega eriti ulatuslik kaubavalik – siit leiab üle 2800 erineva toote. Ainuüksi riiulipinda on 700 meetri jagu,“ ütles Expert Eesti juht Ardo Kraav.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757