Autor: Merilin Merila • 30. november 2022

Premium brändide müüja: kukkumine võib tulla 2023. aasta esimeses kvartalis väga suur

Kuigi hetkel pole tarbijakäitumine Premium kaubamärke müüvate kaupmeeste tegevust tugevalt mõjutanud, tuntakse uue aasta ees siiski ärevust.
Foto: Kalev Lilleorg

Lartusi tegevjuht Karin Mängeli sõnul läheb ettevõttel hetkel hästi, kuna nemad töötavad Premium segmendis ja selles valdkonnas on praegu raputused väiksemad. “Kliente jagub ning töötame väga intensiivselt kaubavalikuga. Neljas kvartal ongi meie valdkonnas hea aeg, aga pean tunnistama, et olen siiski ettevaatlik järgmise aasta osas. Kukkumine võib tulla 2023. aasta esimeses kvartalis väga suur,“ rääkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757