Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2022

Toodete tagastamine on viimastel aastatel oluliselt suurenenud

Käesoleva aasta kümne kuuga on Eesti elanikud tellinud pakiautomaatidesse 9,8 miljonit pakki, mis on 1,2 protsenti rohkem kui mullu. Tellimuste mahu suurenemine on omakorda kasvatanud ka tagastuste hulka.
Foto: Itella Estonia

Itella Estonia OÜ kliendikogemuse juhi Triin Parmsoo sõnul on nii pakimahtude suurenemine kui ka soov laiendada oma katvuspinda, toonud kaasa pakiautomaatide ja -punktide võrgustiku laiendamise. 2022. aastal on Itella Estonia avanud 29 uut pakiautomaati ja pakipunkti ning aasta viimase kuu jooksul planeeritakse avada veel mõned.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757