Autor: Merilin Merila • 5. detsember 2022

Kaupmehed kauplusi sulgema ei kipu, rõhku pannakse hoopis uute avamisele

Kuigi kaupmehed jälgivad praegu väga hoolikalt, kust kohast kulusid kokku hoida, siis kauplusi pigem sulgema ei kiputa. Rõhku pannakse hoopis laienemistele ja uuendamistele.
Prisma peremarket
Foto: Raul Mee

Prisma kommunikatsioonijuht Kristiina Tamberg rääkis, et Prisma strateegia Eestis näeb ette kasvu ja arengut, seega jätkatakse uute kaupluste avamisega. “Juba sel aastal avasime kolm kauplust, millega kasvas koguarv Eestis 14 poeni. Edasise kasvu plaanid on ka tulevateks aastateks.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700