Autor: Kaubandus.ee • 5. detsember 2022

Tabasalu keskus tähistas valmimist taluturu avamisega

Harku valla viimaste aastate üks suuremaid kaubanduspindade arendusprojekte, Tabasalu keskus tähistas laupäeval, 3. detsembril lõplikku valmimist taluturu avamise ja suure peoga. Ligi 15 miljonit eurot maksma läinud keskuse rajamist rahastas Coop Pank.
Foto: Ardo Kaljuvee

Arendaja Reterra Estate OÜ tegevjuht Reigo Randmets rääkis, et Tabasalu keskus on olnud Harku valla kõige oodatuim äripindade arendus, kus tegutsevad aktiivselt kaubandus- ja teenindusettevõtted ning üürida saab ka büroopindasid. Juba oktoobris avas keskuse esimesel korrusel oma uksed avara müügisaaliga Selver ja teisel korrusel tegutseb populaarne spordiklubi 24-7 Fitness. Lisaks asuvad keskuses ilusalongid, lastehoid ja mängutuba, hambakliinik ja ning peagi ka toidutänav. „Ärikeskus pakub lisaks kaubandusele ja teenustele mitmekülgseid vaba aja veetmise võimalusi ja nüüd avame keskuse sisehoovis suure peoga ka väiketootjatele suunatud taluturu,“ sõnas Randmets.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700