Autor: Kaubandus.ee • 8. detsember 2022

T1-s avati täna Rademar Outlet ja Denim Dream Outlet

T1 keskuses avasid täna, 8. detsembril uksed kaks outleti: spordi- ja vabaajakaupade müüja Rademar ja rõivapood Denim Dream. Alates 9. detsembrist jätkab outlet’ina T1-s tegevust jalatsikauplus Salamander.
Foto: Andrei Ozdoba

Rademar Outletil on ligi 1100 ruutmeetrit müügipinda ja selle naabriks oleva Denim Dream Outleti pind on 900 ruutmeetrit. Mõlemad poed asuvad T1 teisel korrusel. Salamander Outlet asub keskuse esimese korruse ca 470-ruutmeetrisel pinnal. Denim Dream ja Salamander tegutsesid T1-s ka varem ning mõlemad jätkavad nüüd outlet-kontseptsiooniga, teatas T1.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700