Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2022

Venipak avas oma esimese pakiautomaadi Eestis

Täna avas rahvusvaheline pakiveofirma Venipak Tallinnas Lasnamäe Centrumi kaubanduskeskuse juures oma esimese pakiautomaadi Eestis. Järgmisel aastal suurendab ettevõte võrgustiku 151 pakiautomaadini. Venipaki automaadid on Eestis esimesed, kust kliendid saavad pakid kätte kontaktivabalt, teatas ettevõte.
Foto: Oleg Harchenko

„Venipaki eesmärk on lähiaastatel tõusta Baltimaade üheks suurimaks pakivõrgustikuks. Seni on Venipak pakkunud Eestis kullerteenust ja samaaegselt oleme valmistunud pakiautomaatide turule tulekuks. Venipaki eesmärk on laiendada Baltikumi võrgustik enam kui 600 pakiautomaadini, millest 151 on Eestis, 201 Lätis ja 251 Leedus,“ ütles Venipak Groupi Baltikumi ärijuht Darius Zailskas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700