Autorid: Maarit Eerme, Liis Treimann • 12. detsember 2022

Galerii: Tallinki uus laev MyStar on tõeline ostumeka

Läänemere kõige kaasaegsema parvlaeva MyStar pardalt leiab hulgaliselt meelelahutust, kuid ka 2500 ruutmeetrise Traveller Superstore'i. Esimene väljumine toimub teisipäeval, 13. detsembril kell 13.30 Tallinnast Helsingisse.

Luksuslik Traveller Superstore on unikaalne ujuv kaubamaja laeva 7. ja 8. tekil. Kaupluse kontseptsioon keskendub hoolivust ja butiigilaadse meeleolu loomisele. Erilist rõhku on pandud mõnusale klienditeekonnale.

Kauplusesse on sisse ehitatud ka mitmed shop-in-shop kontseptsioonid - Kiehl's, La Mer, Jo Malone, Calvin Klein'i moe pop-up, ShiShi jõuludekoratsioonide pop-up ala. 7. tekilt leiab ka eksklusiivse The Moomin shop-in-shop ala.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700