Autor: Kaubandus.ee • 19. detsember 2022

Eestlased plaanivad saabuval pühadehooajal pidustustele vähem kulutada

Citadele panga ja uuringufirma Norstat läbiviidud uuringust selgub, et 52 protsenti eestlastest plaanivad jõulude ja aastavahetuse perioodil kulusid kokku tõmmata. Muuhulgas plaanitakse lähedastega kulusid jagada, soetada vähem kaunistusi ja toitu ning osta vähem kinke.
Foto: Raul Mee

„Uuringu tulemused illustreerivad hästi, et kõrged hinnad ja inflatsioon on eestlaste rahakotile mõju avaldamas ja kui muidu on pühadeaeg eestlaste jaoks olnud tõeline ostupidu, siis sel aastal proovitakse raha kokku hoida ja ebavajalikud kulud ära jätta,“ sõnas Citadele panga Eesti filiaali jaepanganduse juht Marina Hakiainen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757