Autor: Kaubandus.ee • 27. detsember 2022

Jõulunädala vargused kauplustes: 256 euro eest šokolaadi või 125 euro eest konjakit

Jõulupühad mööduvad eestlaste kommete kohaselt pereringis rikkaliku toidulauaga. Süüakse verivorsti, hapukapsast, sülti ja palju muud. Paraku tuleb ka pühade ajal ette seda, et poest võetakse kaupa, mille eest jäetakse maksmata.
Varastada prooviti ka Hennessy konjakit
Foto: Pixabay.com
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700