Autor: Kaubandus.ee • 27. detsember 2022

Kõige enam tellitud tooted Woltist

Teiste inimeste toidukorv on alati kõige huvitavam. Sellepärast avaldas ka Wolt, milliseid toitusid ja toiduaineid on nende platvormilt möödunud aastal kõige enam tellitud.
Wolt toidukuller
Foto: Andras Kralla

Wolti Baltikumi juht Liis Ristal tunnistab, et kõige enam meeldib inimestele kiirtoit või nagu Woltis öeldakse „patutoit“. „Konkreetseid toidukohti ja roogasid me nimetada ei saa, aga kõige populaarsemad söögikohtade toidud on frititud kana, burgerid, eriti juustuburgerid, hapukoorekaste ja muud kastmed, mis on tõenäoliselt mõeldud friikartulite juurde.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700