Autor: Kaubandus.ee • 2. jaanuar 2023

McDonald’s avas Tallinnas uue modernse restorani

McDonald’s avas 2022. aasta viimasel päeval Eestis oma 11 restorani Tallinnas Smuuli teel, mille investeeringu maht oli üle ühe miljoni euro.
Foto: Marek Metslaid

McDonald's Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski sõnul on uue restorani avamine Lasnamäel oodatud sündmus. “Smuuli restoran on kindlasti ootamist väärt olnud – sisaldades mitmeid uusi innovaatilisi lahendusi ja muidugi suurepäraseid maitseelamusi. Soovime oma kliente pidevalt üllatada erinevate uuendustega ning pakkuda neile meeldejäävaid elamusi.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700