Autor: Anu Jõgi • 4. jaanuar 2023

Ikea teenib siiani Venemaal raha

Ikea grupi 14 suures Venemaa kaubanduskompleksis käib tegevus katkematult ka pärast Venemaa suurt sissetungi Ukrainasse, kirjutab Rootsi ärileht Dagens Industri.
Ikea firmade gruppi kuuluvas Mega kaubanduskeskuses käis vilgas tegevus ka tulutooval pühadehooajal.
Foto: Ingka Centres

Kaks nädalat pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse teatas Ikea, et peatab tegevuse Venemaal ja Valgevenes ning 400 miljonit Rootsi krooni annetatakse sõjapõgenike abistamiseks. "Ukrainas toimuv laastav sõda on inimlik tragöödia," kirjutas ettevõte toona pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070