Autor: Merilin Merila • 14. september 2022

IKEA ümbrusesse luuakse Eesti esimene kaubanduspark

IKEA kõrvale on kerkimas Eesti esimene kaubanduspark, mis toob Eestisse ka uusi kaubamärke. OÜ Tallinn Retail Park Developmenti emafirma UAB VPH direktor ja partner Barry Nabuurs rääkis kogu protsessist lähemalt.

Nabuursi sõnul on kõik kaubanduskeskuste ideed ka Lätis ja Leedus saanud alguse IKEA-st. “IKEA tuli Vilniusesse juba kuus-seitse aastat tagasi. Tavaliselt on nii, et kui IKEA tuleb mingisse konkreetsesse kohta, siis neile meeldib osta maad oma asukoha ümber ja seejärel seda kas ise arendada või siis müüa meiesugustele usaldusväärsetele arendajatele, ning me saame ise vaadata, mida sinna rajama hakkame,” ütles ta, lisades, et sinna rajati kaubandusekeskus Nordika, millel läheb täna IKEA kõrval väga hästi. “Paar aastat hiljem tuli IKEA ka Riiga ning arutasime tookord koos nendega, et ka Riiga võiks midagi sarnast rajada.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700