Autor: Merilin Merila • 16. jaanuar 2023

Tarbijatrendid aastal 2023

Euromonitor International koostas ka sel aastal aruande selle kohta, millised saavad olema käesoleva aasta tarbijatrendid.
Foto: Pixabay

"Viimased aastad on olnud kõike muud kui tavalised ja 2023. aasta pole erand," ütleb Euromonitor Internationali innovatsioonipraktika juht Alison Angus. "Ettevõtted peaksid ootama üsna erinevat käitumist, kuna tarbijad peavad toime tulema jätkuvate väljakutsetega."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757