Autor: Kaubandus.ee • 19. jaanuar 2023

Tallinna Kaubamaja Grupi käive 2022. aastal kasvas, kuid kasum kannatas

Läinud aasta jääb meelde, kui pöördeliste muutuste ja kiirete otsuste aasta. Aasta märksõnaks kujunes lisaks veebruaris alanud Venemaa sõjalisele agressioonile Ukrainas ka energiakriis ning erakordselt kiire inflatsioon, rääkis Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp.
Kaubamaja Grupi autokaubandus lõpetas aasta rekordkasumiga
Foto: LIIS TREIMANN

Puusepp rääkis, et nad tundsid teravalt maailmas toimuvate sündmuste otsest mõju ettevõtte toimetulekule ja Eesti majandusele tervikuna. „Samas on keerulised ajad andnud tõuke otsida veelgi efektiivsemaid ja nutikamaid lahendusi, et vähendada energiakriisist tingitud kulubaasi tõusu. Oleme põhjalikult analüüsinud äriprotsesse ja optimeerinud oma tegevust, kliendikäitumisest tingituna on üle vaadatud kaupluste lahtiolekuajad,“ lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757