Autor: Kaubandus.ee • 24. jaanuar 2023

Accor avab oma uue brändi Ida-Euroopa esimese hotelli Tallinnas

Üks maailma suurimaid hotellifrantsiise Accor esitles oma portfelli uut kaubamärki Handwritten Collection, mille all avatakse Ida-Euroopa esimene hotell Tallinnas. Oru Hub Hotel Handwritten Collection võtab uue nime all esimesed külalised vastu juba selle aasta juunis.
Foto: Tõnu Tunnel

„Meil on hea meel end Tallinnas tutvustada ja esmaesitleda kui Accori Handwritten Collectioni esimest majutusasutust Ida-Euroopas. Usume, et Oru Hub Hotel Handwritten Collection äratab turistides tähelepanu oma ainulaadse disaini ja värske lähenemisega südamlikule külalislahkusele," rääkis Oru Hub Hoteli tegevjuht Kristel Mäenurm. Tallinna kesklinna ja vanalinna lähedal asuvas hotellis saavad majutust leida nii era- kui ärikliendid. "Loodame, et Accori uue elustiilihotellide brändi tulek Eestisse suurendab meie piirkonna külastajate arvu," ütles Mäenurm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700