Autor: Merilin Merila • 25. jaanuar 2023

E-kaupmehed peaksid sel aastal päriselt hakkama investeerima oma e-poodidesse

Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät ja DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss tõid välja olulisi märksõnu selle kohta, millele e-kaupmehed võiksid sel aastal rohkem tähelepanu pöörata ning milliseid muutusi e-poodides läbi viia.
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757