Autor: Kaubandus.ee • 30. jaanuar 2023

Ravimite ja tervisetoodete maaletooja Miecys-Pharm sai uue tegevjuhi

Käsimüügiravimite-, tervise- ja kosmeetikatoodete maaletooja Miecys-Pharm tegevjuhina alustas jaanuari algusest Kirke Pentikäinen, kes seab eesmärgiks ettevõtte pakutava sortimendi laiendamise ja uute rahvusvaheliste kaubamärkide Eesti turule toomise.
Kirke Pentikäinen

"Miecys-Pharm on Eesti turul tegutsenud juba üle 25 aasta – meie portfellis on näiteks sellised kaubamärgid nagu Humer, Urgo ja Magnesium Diasporal, mida leiab apteekidest kõikjal Eestis," lausus varasema pika turundus- ja jaekaubanduse kogemusega Kirke Pentikäinen. "Samas on meie portfell märkimisväärselt laiem ning soovime seda Eesti turul ka rohkem teadvustada ja siinset kohalolekut suurendada."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700