Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2023

Coca-Cola HBC Baltimaade ja Poola uus juht on Ruža Tomić Fontana

Veebruarist alustas Coca-Cola HBC Baltimaade ja Poola üksuse juhina Ruža Tomić Fontana, kes võtab selle positsiooni üle Coca-Cola Hellenic Groupi uute ärisuundade direktoriks edasi liikuvalt Jaak Mikkelilt.

Ruža Tomić Fontana on viimased viis ja pool aastat olnud Coca-Cola HBC Aadria mere piirkonna ehk Bosnia ja Hertsegoviina, Horvaatia ning Sloveenia äriüksuse juht. Ta on suutnud koos oma tiimiga edendada kogu organisatsiooni, taganud meeskonna kõrge kaasatuse ja juurutanud 24/7 strateegia kõigil kolmel turul, keskendudes HORECA sektorile ja poekettidele ning samaaegselt taganud jätkusuutliku käibe kasvu ja tugeva turuosa suurenemise kõikidel Aadria mere piirkonna äriüksuse turgudel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700