Autor: Kaubandus.ee • 3. veebruar 2023

Tele2 Eesti juht Chris Robbins lahkub ametist

Pärast ligi viieaastast perioodi Tele2s on ettevõtte praegune tegevjuht Chris Robbins otsustanud edasi liikuda ja kasutada võimalust globaalses organisatsioonis väljaspool Eestit. Robbins on ametis teise kvartalini, kuni ettevõttele leitakse uus juht.
Chris Robbins
Foto: Tele2 Eesti

„Olen olnud Eesti Tele2s ligi viis õnnelikku aastat, mis on minu karjääri pikim aeg samas rollis ja riigis, seega on aeg uueks isiklikuks väljakutseks,“ ütleb Robbins. „Kõige olulisem on, et selle aja jooksul oleme suurepärase tiimiga suutnud edukalt ümber pöörata kahaneva kliendibaasi, tulud ja kulud ning kehvad tulemused klientide rahulolu osas, mis olid ettevõttel, kui siin 2018. aastal alustasin. Oleme saavutanud majandusnäitajatele seatud eesmärgid ja pakume juba mitmendat aastat parimat klienditeenindust.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700