Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2023

Maxima Eesti langetab üle saja eestimaise piimatoote hinda

Maxima Eesti kauplustes leiab alates tänasest rohkem kui sada kodumaist piimatoodet väga hea hinnaga. Maxima võtab initsiatiivi enda kätte, et soodustada värske kodumaise piimatoodangu müüki ja vähendada inflatsiooni mõju tarbijatele.
Maxima alandab piimatoodete hinda

„Erinevad piimatooted leiab pea iga Eestis elava pere toidulaualt ning otsustasime, et Maxima Eesti aitab kaasa sellele, et inimesed leiaksid riiulitelt üles värskemad, maitsvamad ja väga hea hinnaga kodumaised piimatooted," sõnas Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700