Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2023

Tartu Ringtee Selver avab uksed pärast põhjalikku ümberehitust

Tartu Ringtee Selver avati täna pärast pooleteise kuu pikkust tervikrenoveerimist. Kauplus viidi üle Selveri uue sisekujundusega kontseptsioonile.
Uuenenud Ringtee Selver.
Foto: Joonas Sisask

„Tartu Ringtee Selver on Tartu napilt vanim Selver. 2005. aasta mais, kõigest nädal enne Ringteed, avati Selveri keti Tartu kõige esimene – Anne Selveri kauplus. Ringtee Selver avati esialgu teises majas ja teisel pool teed, mis aga üsna pea jäi kitsaks ja vajas suuremaid ruume. Ringtee kauplus on olnud armastatud ostukohaks nii kohalikele Ränilinna kui Variku elanikele, aga ka transiitklientidele. Investeering kaupluse kaasaegsesse interjööri ja keskkonnasäästlikesse külmasüsteemidesse on Selveri vastutustundlik panus tulevikku vaatavasse poepidamisse,“ ütleb Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070