Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2023

Baltika Grupi müügitulu pöördus aasta lõpus kasvule

Rõivaste jaemüüja Baltika Grupp suurendas eelmise aasta neljandas kvartalis müügitulu seitsme protsendi võrra 2,8 miljoni euroni võrreldes eelmise aasta sama ajaga. Aasta kokkuvõttes jäi ettevõte eelmise aasta 9,6 miljoni euro suurune müügitulu 18 protsendiga alla 2021. aasta tulule.

Baltika Grupi juhatuse esimehe Brigitta Kippaki sõnul on eelmise aasta neljandaks kvartaliks pea täielikult majandustulemustest välja taandunud lõpetatud brändide Monton, Mosaic, Baltman ja Bastion müügitulemused. “Kui me vaatame vaid Baltika hetkel ainsa opereeritava brändi Ivo Nikkolo müügitulemusi, siis näeme 2022. aastal hoopis 38-protsendilist müügitulu kasvu,” märkis Kippak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070