Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2023

Täna avatakse Pärnus Meie toidukaupade uus pood

Täna, 1. märtsil avatakse Pärnus Via Baltica trassi kõrval Lille tänaval nüüdisaegne ja avar kauplusehoone, kus asub tegutsema Meie toidukaupade uus pood.
Meie uus pood Pärnus.

„Avatava kaupluse näol on tegu juba neljanda Meie toidukauplusega Pärnus. Uus pood on senistest suurem, mistõttu saame seal pakkuda ka laiemat ja mitmekesisemat kaubavalikut. Kindlasti on riiulitel ja lettidel rohkesti Eesti päritoluga toiduaineid,” sõnas Meie toidukaupade juhataja Rein Reinvee.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757