Autor: Kaubandus.ee • 9. märts 2023

Coopi kliendid kogusid aastaga ligi 9 miljoni euro väärtuses boonuseid

Möödunud aastal kogusid Coopi kaupluste 600 000 püsiklienti kokku 8,9 miljoni euro väärtuses boonusraha ja Coop Loto pileteid. Aasta jooksul aegus boonuspunkte umbes 500 tuhande euro väärtuses, mis tähendab, et Coopi kliendid kasutasid ära 95% teenitud boonustest.
Coop kliendid kogusid aastaga 9 miljoni euro väärtuses boonuseid
Foto: Andres Haabu

"See, et eelmisel aastal koguti boonust rohkem kui ära kasutati, ei tähenda, et vähem kasutatud summa klientide jaoks kadunud oleks," kommenteeris Coop Eesti kommunikatsioonijuht Martin Miido. Ta selgitas, et Coopis kalendriaasta jooksul kogutud boonusraha ei aegu ühel kindlal kuupäeval, vaid iga teenitud boonussumma on kasutatav selle tekkimise hetkest järgmise 12 kuu vältel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700