Autor: Kaubandus.ee • 10. märts 2023

Rimi värske vastutustundliku ettevõtluse aruanne: 70 tonni vähem plastikut, 3000 tonni annetatud toitu ja 17 tonni säästetud paberit

Rimi värskelt valminud vastutustundliku ettevõtluse aruanne annab aimu, kuidas saab jaekett ühtaegu kokku hoida kulusid ja säästa keskkonda, nügida tarbijat tervisele ja keskkonnale paremaid valikuid tegema ning aidata kaasa ühiskonnas kerkivate probleemide leevendamisel.
Nautica kaubanduskeskuse avamine
Foto: Raul Mee

„2022. aasta oli jaekaupluste jaoks üsna keeruline, nii ka meile. Sõda Ukrainas, rekordkiire hinnatõus ja püstloodis üles suundunud energiahinnad panid meid mõneski valdkonnas kiiremini tegema otsuseid, milleks muidu oleksime ehk rahulikumas tempos valmistunud. Siiski on tegu vajalike otsustega – vähendada energiatarbimist, hoida kokku kilet toodete pakendamisel, vältida kauba riknemist. Need on tegevused, mis on kasulikud nii keskkonnale, ühiskonnale kui kaupmehele,“ rääkis Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700