Autor: Kaubandus.ee • 15. märts 2023

Tallinn muudab kaubanduse korraldamise nõudeid linnas

Tallinna linnavalitsus otsustas tänasel istungil muuta senist kaubanduse korraldamist – kaubanduse korraldamise nõuded muutuvad kõikidele linna ametiasutustele ja nende hallatavatele asutustele, sealhulgas Tallinna Turud. Ühtlasi luuakse uus rakendus müügilubade menetlemiseks.
Balti Jaama turg.
Foto: Raul Mee

Tallinna abilinnapea Joosep Vimma sõnul kehtestatakse ühtsed kaubanduse korraldamise nõuded kõikidele linna ametiasutustele ja nende hallatavatele asutustele. “Linn peab olema kaubanduse korraldamisel heaks partneriks. Selleks on oluline, et kogu linnasüsteem lähtuks sarnastest põhimõtetest ning protsessid oleks selged ja arusaadavad. Usun, et uue korra rakendumisel muutub tänavakauplejatele linnaga asjaajamine lihtsamaks ja mugavamaks,” lisas Vimm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757