Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2023

ePrisma vähendas pakendite hulka

ePrisma on juba ligi kuu aega kasutanud uut pakendusviisi – tellitud kaup pakendatakse hulga paberkottide asemel taaskasutuspapist pappkasti. Alates käesolevast nädalast saavad korduvtellijad pakendikasti kullerile tagasi anda, kui kuller on tulnud uut tellimust kohale tooma.
Tellimuse pakendamine ePrismas
Foto: Agnes Anijalg

„Soovime vähendada pakendite hulka ja tõsta efektiivsust – kui ühe keskmise 50-eurose tellimuse kohta kulus varem 4-6 paberkotti, siis nüüd saab hakkama ühe pappkastiga. Prisma emafirma Soomes kasutab sarnaseid kaste e-poes juba paari aasta jooksul ja tagasiside on hea,“ selgitas Prisma Peremarketi e-kaubanduse juht Antto Pajulahti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700