Autor: Aivar Hundimägi • 23. märts 2023

Oleg Gross: poekett ei saa kunagi valmis

Vaatamata keerulisele ajale jätkab Oleg Gross ka sel aastal uute poodide rajamist. Lisaks eelmisel aastal sõlmitud kahele ehituslepingule on lähiajajal plaan alustada veel nelja kaupluse rajamist, millest kaks tulevad Lääne-Virumaale.
Oleg Gross soovib lähiajal lükata käima kuue uue poe ehitamise, millest kaks tulevad Lääne-Virumaale.
Foto: Sten Semjonov
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757