Autor: Maarit Eerme • 5. juuli 2022

Jaekettide turuosas muutusi ei ole, tehti ettevalmistusi uue jaeketi tulekuks

Värskelt Infopanka jõudnud jaekettide majandusaasta aruannetest on näha, et enamjaolt kasvatasid kõik jaeketid müügitulu, kuid oli ka erandeid. Tulemustest on näha, et jaeketid pingutavad, et enda võideldud turupositsioonist kinni hoida ning ettevalmistusi tehti ka uue turuosalise sisenemiseks.
Foto: Raul Mee

Kõik suured jaeketid said natuke turuosa juurde, kuid siiski leidus ka kette, kes pigem natuke kaotasid turgu. Tulemustest nähtub ka see, et ühe jaeketi müügitulu vähenes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757