Autor: Kaubandus.ee • 23. märts 2023

Raadile tuleb piirkonna suurim Selver

Tila ja Vahi küla ning Raadi linnaosa elanike rõõmuks avab Selver tuleva aasta suvel Kõrveküla-Tartu maantee ääres supermarketi. Kauplusehoone tuleb Terminali Raadi teenindusjaama kõrvale, aadressile Nõlvakaare 4, Tila küla, Tartu vald. Projekti arendab Kaarsilla Kinnisvara OÜ.
Selver
Foto: MARIS TOMBA

„Raadi Selveri avamine tähistab Selveri jaoks kaubanduspindade trendi, mida näeme juba pikemalt Harjumaal ja mis on jõudnud ka Lõuna-Eestisse – toidukauplusi ja outlet-parke on hakatud rajama linnadest välja või mõne olulise ümbersõidu lähistele. Tulevase idaringtee neljanda etapi ja Kõrveküla-Tartu maantee ristumiskohta rajatav Raadi Selver vaatabki tulevikku, mil Tartu linna ja valla piir pole enam selgelt tajutav ja tekkinud on terviklik elamurajoon, mida läbivad ka olulised transiidikoridorid,“ ütleb Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700