Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2023

Wolt laienes Rakverre

Tehnoloogiaettevõte Wolt käivitas tänasest teenuse Rakveres, mis võimaldab linna inimestel mobiilirakenduse abil toitu ja kaupa tellida. “Usun, et Wolti laienemine Rakverre elavdab kohalikku ettevõtlust, annab inimestele võimaluse kullerpartnerina sissetulekut teenida ning muudab kogukonna igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks,” ütles Wolt Baltikumi juht Liis Ristal.

“Seni on Eesti erinevate linnade elanikud meie teenuse hästi vastu võtnud ja see annab meile kindluse laieneda ka mujale. Hetkel tegutseme Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Viljandis ja nüüd ka Rakveres. Tulevikus plaanime kindlasti jõuda ka teistesse Eesti linnadesse,“ märkis Ristal.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700