Autor: Kaubandus.ee • 30. märts 2023

Maxima avas 84. kaupluse

Maxima Eesti avas Kuressaare vanalinnas uue kaupluse, mis pakub Saaremaal tööd nüüdsest kokku 66-le inimesele. Kaupluse loomine läks ettevõttele maksma 730 000 eurot.
Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen

„Maxima Eesti suureks missiooniks pakkuda väga häid hindasid. Lisaks on meie jaoks oluline, et Maximas sisseoste tegev klient ei tunnetaks nii tugevalt inflatsiooni ning meie kaubad oleksid võimalikult paljudele taskukohased,“ sõnas Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070