Autor: Maarit Eerme • 31. märts 2023

Given jätkab aktiivset laienemist Baltikumis

2022. aastal avas Given 20 uut kauplust ning jõuti Baltikumis 64 kaupluseni. Aktiivse laienemisega on plaanis jätkata ka 2023. aastal, et tugevdada enda positsiooni ja kaubamärgi tuntust turul veelgi.

2022. aastal oli Given Grupi jaemüügitulu 15,1 miljonit eurot, mis kasvas aastaga kaks korda. Eestis kasvas ettevõte käive 102%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700