Autor: Kaubandus.ee • 31. märts 2023

Tallinna taaskasutusmaastik täieneb: Punane Rist avab uue heategevusliku kaupluse

1. aprillil avatakse Tallinnas, Mustamäe tee 8 heategevuslik taaskasutuskauplus Punane Ristik. Mitmekesine kaubavalik 500-ruutmeetrisel pinnal täidab riidekapi ja sisustab kodu.

Mõlemad Punase Ristiku poed saavad suure osa kaubast Soomest. „Just Soome Punase Risti taaskasutusketi Kontti eeskujul ongi siinsed kauplused loodud. Puhtus, sätitud väljapanekud, korralik kaup – need on märksõnad nii põhjanaabrite juures kui ka siin Eestis,“ sõnas Punase Risti taaskasutuskaupluste juhataja Kristi Kristall. „Selleks, et saaksime edaspidigi toetada neid, kel abi tarvis, on väga oodatud riide- ja esemeannetused ka siit Eestist,“ märkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700