Autor: Kaubandus.ee • 11. aprill 2023

Lahkus Eesti toidutööstuse tippjuht Vladimir Sapožnin

Eile lahkus pärast pikka ja rasket haigust Eesti toiduainetööstuse pikaaegne tippjuht Vladimir Sapožnin, kes hiljuti tähistas 30 aasta möödumist selles valdkonnas.
Lahkus Eesti toidutööstuse tippjuht Vladimir Sapožnin.
Foto: Dava Foods Estonia

Vladimir Sapožnin oli 2017. aastast Eesti suurima kodumaise munatööstuse Dava Foods Estonia AS juhatuse esimees. Tippjuhina osales ta 30 aasta jooksul Eesti toidusektori üles ehitamises Coca-Colas, Saku Õlletehases, Fazeris, Tallinna Külmhoones, NP Foods grupis ja Allied Domesq Spirit & Wine’s.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757