Autor: Kaubandus.ee • 17. aprill 2023

Peetri Pizza võttis kasutusele uuendusliku pitsakarbi

Pitsakett Peetri Pizza võttis kasutusele korduvkasutatava karbilahenduse, mis on uudne kogu maailmas.
Peetri Pizza juht Marko Pleiats näitab uuenduslikku pitsakarpi.
Foto: Vallo Kruuser

„Eestis on juba väga palju pitsasõpru, kuid Peetri Pizza müük kasvab igal aastal jätkuvalt – kui tunamullu müüsime rekordilised kaks miljonit pitsat, siis eelmisel aastal juba 2,2 miljonit pitsat. Arvestades, et ligi 70% meie pitsadest ostetakse kaasa, siis nii palju kulus ka ühekordseid pitsakarpe. See tähendab, et vajame keskkonna hüvanguks ühekordsele pitsakarbile korduvkasutatavat ja uuenduslikku asendust,“ ütles Peetri Pizza juht Marko Pleiats.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757