Autor: Kaubandus.ee • 4. mai 2023

Capfield investeerib Lasnamäe Centrumisse kaks miljonit eurot

Kaubanduskeskuste operaator ja arendaja Capfield investeerib Lasnamäe suurima kaubanduskeskuse Lasnamäe Centrumi renoveerimisse kaks miljonit eurot. Kevadel alanud renoveerimistööde käigus saab keskus muuhulgas uue ja kõrge klaasist peasissepääsu.

„Lasnamäe Centrum tähistab tänavu oma 20. tegutsemisaastat ning meie üürnikud ja külastajad on uuendusi ootamas. Koroonakriisi ning vahepeal tekkinud ka ehitusmaterjalide defitsiidi tõttu pidime uuenduskuuri mõnevõrra edasi lükkama, kuid nüüd on see aeg käes,“ selgitas Lasnamäe Centrumi juht Teana Baškirtseva.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700