Autor: Kaubandus.ee • 8. mai 2023

E- smaspäeva kampaanias osaleb täna ligi 300 e- poodi

Tänane Eesti veebipoodide suuremahuline kampaania E- smaspäev toob kokku ligi 300 e- poe eripakkumised.
Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät.

„Kõik märgid näitavad, et seekordset kampaaniapäeva saadavad taas rekordid nii osalejate arvu kui ka soodustuste ulatuse osas,“ ütles E- smaspäeva korraldava Eesti E- kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070