Autor: Kaubandus.ee • 9. mai 2023

Elektriautode osakaal kasvab kiiresti

Aprillis jätkus tõus uute sõiduautode müügis. Kiirelt on kasvamas elektriautode osakaal, mis moodustasid aprillis 5,8% kõigist müüdud uutest sõiduautodest. Võrreldes eelmise kuuga vahetus automarkide edetabelis liider.
Aprillis oli kõige poulaarsem automark Škoda.
Foto: Liis Treimann

AMTEL andmetel anti aprillis klientidele üle 1923 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta aprillikuu müüginumbri 8,2%. Eestis on tänavu esimese nelja kuuga müüdud 7581 uut sõiduautot, mida on 8,8% enam kui mullu samal perioodil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700