Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2023

Maxima avas Jõhvi Tsentraal keskuses uue kaupluse

Maxima Eesti, üks suuremaid siinseid jaekette, avas täna Jõhvis uue kaupluse. Keskväljaku tänaval asuva X-formaadi kaupluse avamisega pakub Maxima Eesti Jõhvis kolme kaupluse peale tööd ligi 80-le inimesele ning veelgi laiemat soodsat kaubavalikut kõigile Jõhvi ostlejatele.
Maxima avas Jõhvi Tsentraali keskuses uue kaupluse.
Foto: PEETER KÜMMEL

Uues kaupluses on kauplemispinda üle 700 ruutmeetri ning kaubavalikus ligikaudu 8000 erinevat toodet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700